Τρόποι αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι τα προϊόντα που παραγγείλατε από το φυσικό μας κατάστημα. Παραλαβές από το φυσικό κατάστημα πραγματοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κατά τις ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος, ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ.

Κόστος Αποστολής

Το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι 3 € για προϊόντα κάτω από 2 κιλά. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 2 κιλά το κόστος θα διαμορφώνεται αυτόματα, για κάθε επιπλέον κιλό προστίθεται 1,00€. Βάρος συσκευασίας για μεταφορικές μέχρι 24 κιλά.

Κόστος Αντικαταβολής

Το κόστος αντικαταβολής είναι στα 2,5 €

Δωρεάν αποστολή

για παραγγελίες άνω των 100,00€

(οι ως άνω χρεώσεις ισχύουν για αποστολές εντός Ελλάδος).

Χρόνος Αποστολής

Ο χρόνος αποστολής συνήθως είναι 1-3 εργάσιμες. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου της παραγωγής, πιθανότητας έλλειψης πρώτων υλών, έκτακτου τεχνικού προβλήματος, προωθητικών ενεργειών, εκπτώσεων, γιορτών ή το καλοκαίρι λόγω αδειών.

Περιορισμός Ευθύνης

Μετά την ολοκλήρωση μίας παραγγελίας πρέπει να γνωρίζετε ότι ο χρόνος παράδοσης της υπολογίζεται βάσει των εργάσιμων ημερών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται τα Σαββατοκύριακα, οι επίσημες αργίες, καθώς και η μέρα που το πακέτο παραλαμβάνεται από τον courier. Οι χρόνοι αποστολής ποικίλλουν και η ΕΤΑΙΡΙΑ ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις που προκύπτουν από τη μεταφορική εταιρία, από απεργίες ή διαδηλώσεις που δυσκολεύουν την πρόσβαση, από τις καιρικές συνθήκες ή ζημίες που είναι αποτέλεσμα της καθυστέρησης αυτής. Η ευθύνη της ΕΤΑΙΡΙΑΣ περιορίζεται στην προετοιμασία της παραγγελίας σας και την παράδοση της στον courier για την αποστολή. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν ευθύνεται για ζημιές που προκύπτουν από την αποστολή της μεταφορικής εταιρίας. Παρακαλούμε κατανοήστε ότι οι χρόνοι παράδοσης αποτελούν εκτιμήσεις και όχι εγγυήσεις. Παρόλο που καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να λάβετε την παραγγελία σας μέσα στα αρχικά εκτιμώμενα χρονικά πλαίσια, υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που εκφεύγουν του ελέγχου μας και ενδεχομένως να επηρεάσουν τις εκτιμήσεις αυτές.

Την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας, θα λάβετε ειδοποιητικό e-mail ότι έγινε η αποστολή ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες με το πλησιέστερο κατάστημα courier της περιοχής σας.

Τι ισχύει για τις δυσπρόσιτες περιοχές; 

 Η χρέωση αποστολής σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες διαμορφώνεται.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην περίπτωση αυτή θα διαφέρει η τελική χρέωση από αυτή που αρχικά έχει εμφανιστεί στη φόρμα της παραγγελίας σας, καθώς δεν είναι δυνατόν να υπολογισθεί το κόστος των μεταφορικών.  
Σε αυτήν την περίπτωση θα προηγείται πάντα τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία θα ενημερώνεστε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας και θα μας δηλώνετε εάν επιθυμείτε να προχωρήσουμε στην αποστολή της.
*Επισημαίνεται ότι ο ορισμός των δυσπρόσιτων περιοχών γίνεται από τις ίδιες τις εταιρείες ταχυμεταφορών και ενδέχεται να αλλάζει κατά καιρούς.

 

X